OV Kodit tarina

Inspiraationa  IG tilini @ostajavuokraa 

Kivoja koteja Vaasan alueella
Tarinamme

OV Kodit sai alkunsa 2018 kun hankin ensimmäisen sijoitusasuntoni. Nyt asuntoja on jo paljon enemmän ja asuntojemme vuokrauksen, omien asuntojen hankinnan lisäksi haluame myös tarjota omaa osaamistamme muiden käyttöön.

Asuntosijoittaminen sopii kaikille ja koskaan ei ole liian myöhäistä aloittaa sitä. Itse aloitin asuntosijoittamisen 40-vuotiaana. Kokemusta löytyy niin yksityisestä asuntosijoittamisesta kuin myös yrityksen kautta asuntoihin sijoittamisessa. Nämä eroavat toisistaan eri tavoilla.

OV Kodit voi antaa neuvoa asuntohankinnoissa ja vuokrasopimuksissa, käytännössä  auttaa varmistamaan että olet huomioinut kaikki kriittiset asiat ja paljon muuta. 

Emme ole päätoimisia yrittäjiä, ja siksi palveluni ovat tarjolla iltaisin ja viikonloppuisin, juuri niihin aikoihin kun sinullakin on parhaiten aikaa.

Ylläpidämme myös vuokraverkosto.com palvelua missä vuokrantantaja ja vuokralainen voi tehdä ilmaiseksi hakuilmoituksia ja myös yritykset voivat tarjota palveluitaan.

Tutustu palveluihimme ja ota yhteyttä.

Tarjoa asuntoasi meille

Etsimme myös jatkuvasti uusia kohteita. Eniten meitä kiinnostavat kaksiot, mutta myös yksiöitä ja isompia perheasuntoja voit toki tarjota.
Voit myös jäädä asumaan asuntoosi tarpeen mukaan.